分类 大学语文 高等数学 英语科目 政治/民法 教育理论 艺术概论 医学综合 生态基础

成考英语历年真题及答案归类汇总:形容词与副词

V.形容词与副词

  重点:比较级、最高级的构成及其用法

  1.I don’t trust him at all. His smiles always make me ______.

  A. feeling sick B. be sick C. being sick D. sick

  2.The car he bought in Japan looks similarly to the one he has been driving for several years.

  3.Her face is ______ to me, but I can’t remember where I saw her.

  A. similar B. friendly C. alike D. familiar

  4.He’s ______ to know the answer.

  A. likely B. probable C. maybe D. probably

  5.He was in poverty at the time. ______ he wouldn’t have accepted the money.

  A. However B. Therefore C. Otherwise D. Then

  6.Spanish people usually speak ______ than English people.

  A. quicklier B. more quicklier C. more quickly D. quicker

  7.Of the two new teachers. Who do you like ______?

  A. much B. better C. well D. the most

  8.The stars we see at night are really huge suns like our sun, but they are more far away in space.

  9.-I think that red dress would suit me, wouldn’t it?

  -Yes, but I think blue is a ______ color for you.

  A. well B. good C. better D. best

  10.This room ______ in the building.

  A. is biggest than a any other one B. is bigger than any other one

  C. is more bigger than any other one D. is bigger than any one

  11.Her English is very good. She can speak English better than ______ in her grade.

  A. any one B. the one C. any one else D. other student

  12.Both John Peter study hard, but I think Peter is clever of the two.

  13.Of the colors, blue, red orange, which do you like ______?

  A. best B. better C. well D. much

  14.Mary runs ______ among them.

  A. the fastest B. the most fast C. most fastly D. most fast

  15.Of all the things we eat drink, water is the ______ important.

  A. least B. more C. most D. much

  16.北京是中国最美丽的城市之一。 [Beijing is one of the most beautiful cities in China.]

  17.The Yellow River is the second ______ river in China.

  A. long B. longer C. longest D. most long

  18.Traveling in England, it will be ______ cheaper if you buy a return ticket on the train.

  A. more B. very C. quite D. even

  19.If you drink too much, your health will get even ______.

  A. bad B. poor C. worse D. not well

  20 .Jill is ______(比她父亲高5公分). [5cm taller than her father/taller than her father by 5cm.]

  21.No sooner ______ his speech than a young woman stood up to ask a question.

  A. the chairman finished B. did the chairman finish

  C. the chairman had finished D. had the chairman finished

  22.No sooner ______ the question than the answer came to him.

  A. had he asked B. he had asked C. did he ask D. he asked

  23.The student doesn’t work ______ he used to.

  A.so hard as B. so harder than C. as harder as D. as hard like

  24.There is nothing we can do but wait as calm as we can. [应用副词calmly修饰动词wait]

  25.I pulled the handle ______ I could.

  A. so hardly as B. as hardly as C. so hard as D. as hard as

  26.他几乎跟他父亲一般高。 [He is almost as tall as his father.]

  27.The production of 1995______(是1990年的10倍) [is ten times as much as that of 1990.]

  28.The new model costs twice ______ last year’s.

  A. more than B. as much as C. as many as D. than

  29.The more that you practice speaking, the better you will do it.

  30.It is believed that ______(脑子越用)the more work it is able to do. [the more your brain is used]

  31.The more he tried to please her, ______ she seemed to appreciate it.

  A. less B. lesser C. the less D. the lesser

  V.形容词与副词答案

  1. D 2.B: similar 3.D 4.A 5.C 6.C 7.B 8.D: farther 9.C 10.B 11.C 12.C: the cleverer 13.A 14.A 15.C 17.C 18.D 19.C 21.D 22.A 23.A 24.c 25.D 28.B 29.A: / 31.C



   >>学课在线网课试听.报名        >>学课在线智能题库.模拟做题       >>直播课程       >>录播课程

课程名称
课程免费试听 课程名称 课程免费试听 课程名称 课程免费试听
初级会计师 一级建造师
执业药师
中级会计师 二级建造师 护士资格证
注册会计师 一级造价工程师 健康管理师
经济师考试   监理工程师 考研辅导课
银行从业 安全工程师 自考辅导课
基金从业 一级消防工程师 心理咨询师
企业人力资源管理师 法律职业资格考试 公共营养师
社会工作者 消防设施操作员 保育员
教师资格证           成人高考 育婴师


重要提醒!!内容中联系方式并非本站联系方式,报名咨询的学员请与下面最新联系方式联系我们咨询报名-以免损失!
>>长期招聘兼职招生代理人员,项目合作,团报优惠咨询,有意者请联系我们 >>咨询:13312524700(可加微信)。

云南学历中心:◆咨询电话:0871-65385921、13312528471 赖老师、钱老师(微信报名:17787865775)点击这里给我发消息


楚雄学习中心:◆咨询电话:0878-3138907、17787826253 冯老师、 王老师(微信报名:17787826253 )点击这里给我发消息


总部报名地址: ◆云南省昆明市人民中路216号丰园大厦25楼2511;网课试听:ke.xuekaocn.cn   点击这里立即咨询我们



地州分校:   大理分校   丽江分校   迪庆分校   怒江分校   红河分校   临沧分校   玉溪分校   文山分校   保山分校   德宏分校   昭通分校   普洱分校   版纳分校 【各地州学员请加老师微信咨询报名,电话(微信):133-1252-4700】;2021年云南省成人高考>>立即报名



职业技能考证:心理咨询师、健康管理师、茶艺师等更多>◆咨询电话:0871-65385238、13312524700(微信)点击这里咨询我们  

公考培训咨询:◆国考云南省考公务员/事业单位面授培训,咨询电话:0871-66019384,13312524700 (微信)点击这里立即咨询我们






温馨提示:因考试政策、内容不断变化与调整,学课在线网提供的以上信息仅供参考,如有异议,请考生以权威部门公布的内容为准!

免责声明:以上内容仅代表原创者观点,其内容未经本站证实,学课在线网对以上内容的真实性、完整性不作任何保证或承诺,转载目的在于传递更多信息,由此产生的后果与学课在线网无关;如以上转载内容不慎侵犯了您的权益,请联系我们QQ:1536696595,我们将会及时处理。




网友评论
 
工作时间:9:00-18:00 学历提升0871-65385921 职业培训0871-65385238
工作时间:9:00-18:00
学历提升:   点这里给我发消息  点这里给我发消息 职业培训:   点这里给我发消息 网校课程:   点这里给我发消息
微信扫一扫关注我们